Welkom

GPS- Spellen

Café Het Catshuys in Groningen heeft ook voor uw personeels-, familie of ander gezelfschapsuitje een geschikt gps spel! Bent u op zoek naar een spannende, competitieve en gezellige gps game in het centrum van Groningen? Wij hebben ook voor u een geschikte gps tocht in Groningen.

Sherlock Holmes GroningenGPS monopoly Groningen

 SHERLOCK HOLMES

Bij het Sherlock Holmes GPS-spel, aangeboden door Het Catshuys, ga je als freelance detective aan de slag en assisteer je de politie bij een moordonderzoek in de stad! Op het politiebureau is er paniek toegeslagen, het onderzoek naar de moord die hier in de stad is gepleegd is volledig vastgelopen en ze hebben jou hulp ingeschakeld om de zaak op te helderen. De identiteit van de dader is nog een raadsel en ook over het moordwapen is nog niks bekend. Met maar weinig aanknopingspunten of informatie die de politie je kan verschaffen is dit voor jou als freelance onderzoeker een echte uitdaging!

GPS MONOPOLY

Als manager van een vastgoedkantoor biedt Het Catshuys u met GPS Monopoly één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen. Verken met uw team de stad en zorg ervoor dat u de meest waardevolle gebouwen als eerste op uw naam kunt schrijven. U ziet de bijhorende geldwaarde dan meteen op uw bankrekening verschijnen. Laat zien hoeveel u weet over de stad en verdien zo extra geld. Maar kijk uit, een concurrerend vastgoedkantoor aast op hetzelfde pand… En gemener nog: als ze één van uw teamleden insluiten, dan stelen ze geld van uw rekening!

GPS MISDAADSPEL

Kruip met het Misdaadspel van Het Catshuys in de huid van een doorgewinterde crimineel! Met uw handlangers kraakt u zoveel mogelijk kluizen. Het doel: meer buit scoren dan uw concurrenten. Bent u de rivaliserende bendes te slim af? Verzamel dynamiet en wapens om uw tegenstanders af te troeven. Vindt u een machinegeweer? Schroom dan niet om uw concurrenten te beroven. Met een raketwerper blaast u de geldtruck op en u gaat er vandoor met de inhoud.


Openingstijden

Café Het Catshuys is alleen geopend op aanvraag. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.