Activiteiten in Groningen

Het Catshuys heeft diverse activiteiten in Groningen voor je samengesteld. Alle workshops en activiteiten kunnen gecombineerd worden met een van onze buffetten! Neem contact op met Het Catshuys en vraag naar de mogelijkheden voor jouw groep in Groningen.

Voor een totaaloverzicht van alle mogelijkheden verwijzen we je ook naar de website van Uitjes Groningen.

Weerwolven Groningen

Altijd al eens in de huid van een weerwolf willen kruipen? Weerwolven Groningen
Het spel Weerwolven is een uitdagend spel vol complotten. Elke speler krijgt aan het begin van het spel een kaart waarop zijn rol staat: weerwolf, ziener, burgemeester, heks, het spiekende meisje, cupido, jager, dief of burger.

Lees meer...

Wie is de mol in Groningen

Wie is de Mol GroningenPlotseling geld zoek, verdwenen foto’s of verdwaald in Groningen? Zal dit de onwetendheid van de groep zijn, of is het een sluwe streek van de mol? Houd constant je oren en ogen open en vertrouw niemand, want één speler in het team is de vijand en dus de mol.

Lees meer...

Ik hou van Holland in Groningen

Ik hou van Holland GroningenBekend van TV en een grote hit in Groningen is het spel "Ik hou van Holland". Kaas, klompen, molens, tulpen, koeien, drop,  stroopwafels en meer! Leer Holland nog beter kennen door middel van dit spel.

Lees meer...

Ik hou van Groningen

Hik hou van groningenet Catshuys verzorgt het uitdagende spel 'Ik hou van Groningen', een variant op het succesvolle 'Ik hou van Holland'. Het spel bevat allerlei leuke en interessante elementen die betrekking hebben op onze geliefde provincie.

Lees meer...

Quizzen in Groningen

Quiz GroningenStel je wilt een leuke quiz organiseren in Groningen, dan heeft Het Catshuys meerdere soorten quizzen! Tijdens een quiz wordt je kennis op de proef gesteld en vergeleken met die van anderen. De quizzen worden op maat gemaakt door Quiz-vragen.nl. Je kunt kiezen uit een Pubquiz, Pop -en Showbizzquiz, Sportquiz of Voetbalquiz.

 

Lees meer...

Ranking your... in Groningen

Ranking your... GroningenRanking your ... is een uitdagend spel vol leuke onthullingen en verrassende uitkomsten. Onze quizmaster legt diverse stellingen en vragen voor, waarbij getoetst wordt hoeveel je nu werkelijk over elkaar weet. Een gezellige en hilarische activiteit die zorgt voor een onvergetelijke dag.

Lees meer...

Crazy 88 Groningen

Crazy 88 GroningenEen uitdagende activiteit met een flinke dosis humor, dat is Crazy 88! Met z’n allen of per team voer je crazy opdrachten uit in de binnenstad van Groningen, met als doel zoveel mogelijk lol maken!

Lees meer...

Groninger Puzzeltocht

Groninger PuzzeltochtDeze puzzeltocht leidt je langs alle Groninger stadsmonumenten. Leer op een gezellige en leerzame manier de binnenstad van Groningen beter kennen.

Lees meer...

Rondvaart in Groningen

Rondvaart GroningenEén van de meest populaire uitjes in Groningen is de rondvaart. Je maakt met bijvoorbeeld je collega’s een rondvaart met de open boot langs de mooiste plekjes in de Groninger grachten. De Ooster-, Wester- en Noorderhaven, het Groninger Museum, de Stadsschouwburg en nog veel meer!

Lees meer...

Biertapwedstrijd Groningen

Biertapwedstrijd GroningenKun je tappen als de beste? Doe dan mee met de biertapwedstrijd. Tijdens deze wedstrijd worden jou tapkwaliteiten op de proef gesteld. Onder deskundige begeleiding word je gedurende anderhalf uur geïnstrueerd en gejureerd op je tapkunsten.

Lees meer...

Grachtenwandeling Groningen

Grachtenwandeling GroningenOm de oude stadskern van de stad Groningen ligt een indrukwekkende diepenring, ook wel de Groninger grachten genoemd, met daar rondom prachtige singels. Langs de ring en singels bevinden zich woonhuizen, kantoren en winkels met een prachtige architectuur en geschiedenis.

Lees meer...

GPS het Misdaadspel Groningen

GPS het Misdaadspel GroningenHet Misdaadspel is een dynamische GPS-citygame waarbij je de stad op een heel andere manier leert kennen. Je beleeft een sportief en strategisch avontuur dankzij slimme technologie. Ideaal als uitdagend uitje voor iedere groep!

Lees meer...

GPS Monopoly Groningen

GPS monopoly GroningenGPS Monopoly is een stadsspel dat gebruik maakt van slimme technologie. Houd je van spanning, samenwerking en strategie? Dan is dit spel echt iets voor jou! Maar er is meer: je ontdekt onderweg ook interessante bezienswaardigheden en leert veel bij over de stad Groningen. De perfecte combinatie!

Lees meer...

GPS Sherlock Holmes Groningen

Sherlock Holmes Groningen

Het Sherlock Holmes GPS-spel maakt gebruik van een pracht staaltje technologie en combineert dit met een interactief en spannend spel. Dit maakt het een fantastisch uitdagend en strategisch spel, waarin iedereen zich kan bewijzen! Hiernaast geeft het je de gelegenheid om tijdens je onderzoek de prachtige stad van Groningen te ontdekken. Dit maakt het een waanzinnige groepsactiviteit, die zeker een dagje uit waardig is!

Lees meer...

Openingstijden

Café Het Catshuys is alleen geopend op aanvraag. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.