Borrel of Feest in Groningen

Catshuys GroningenCafé Het Catshuys in Groningen leent zich ideaal voor besloten bedrijfsborrel, verjaardagsborrel, afstudeerborrel, jubilarisborrel en diverse andere (feestelijke) bijeenkomsten. Het Catshuys bevindt zich in het centrum van Groningen en biedt ruimte aan maximaal 80 personen. Wilt u tijdens een borrel of feest hapjes serveren, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij bieden een ruime keus aan hapjes. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

Bedrijfsborrel in Groningen

Het Catshuys in Groningen leent zich ideaal voor een besloten bedrijfsborrel. Het Catshuys biedt ruimte aan 60/70 personen en is in zijn geheel af te huren. Daarbij is het mogelijk om een budget voor de dranken af te spreken, of te werken met consumptiemunten.

Lees meer...

Verjaardagslocatie Groningen

Bent u op zoek naar een kroeg in Groningen om uw verjaardag te vieren? Het Catshuys in Groningen is zeer geschikt als besloten verjaardagslocatie in Groningen om gezellig met uw vrienden en familie te borrelen en uw verjaardag te vieren. Het Catshuys is uniek dankzij de formule 'besloten is ook echt besloten'. Het is daarom gedurende de avond en nacht het café van u en uw genodigden tot hoelaat u zelf wenst. 

Lees meer...

Afstudeerborrel in Groningen

Café Het Catshuys is dé geschikte locatie voor uw afstudeerborrel in Groningen! Bent u op zoek naar een kroeg waar u alleen met uw eigen vrienden, familie en collega's een gezellig feest kunt geven? Het Catshuys rekent geen zaalhuur en is sfeervolle locatie voor uw afstudeerfeest in Groningen.

Lees meer...

Openingstijden

Café Het Catshuys is alleen geopend op aanvraag. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.