Verjaardagslocatie Groningen

Bent u op zoek naar een kroeg in Groningen om uw verjaardag te vieren? Het Catshuys in Groningen is zeer geschikt als besloten verjaardagslocatie in Groningen om gezellig met uw vrienden en familie te borrelen en uw verjaardag te vieren. Het Catshuys is uniek dankzij de formule 'besloten is ook echt besloten'. Het is daarom gedurende de avond en nacht het café van u en uw genodigden tot hoelaat u zelf wenst. Vraagt u ons vooral naar de mogelijkheden. Op basis van uw wensen en budget doen we graag een passend voorstel. Wellicht wilt u wel een fust bier afnemen, heeft u wensen op het gebied van speciaalbier of cocktails tijdens uw feest en/of mogelijk wilt u een leuke activiteit of smakelijk buffet toevoegen. Alles is mogelijk bij Café Het Catshuys!

Het Catshuys biedt ruimte aan maximaal 60/70 personen. Wilt u tijdens uw borrel hapjes serveren dan is dat uiteraard ook mogelijk.  Voor meer informatie en reserveringen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

 

Openingstijden

Café Het Catshuys is alleen geopend op aanvraag. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.