Proeverij in Groningen

Zoekt u een gezellige en leerzame proeverij in Groningen? Het Catshuys heeft een aantal smakelijke proeverijen in Groningen in de aanbieding voor uw groep, familie of personeel.

Bierproeverij Groningen

Bierproeverij GroningenHet Catshuys beschikt over een groot assortiment speciaalbieren. Over deze bieren is bij velen helaas slechts weinig bekend en daarom willen we u tijdens een bierproeverij kennis laten maken met zeven van onze speciale bieren.

Lees meer...

Whisk(e)yproeverij Groningen

Whisky proeverij GroningenTijdens de whiskyproeverij worden er vier of zes Single Malt Whisk(e)y’s aangeboden. Bij het proeven van whisk(e)y’s gaat het erom dat je al je zintuigen gebruikt. Het proeven en onder woorden brengen van wat je in de whisk(e)y’s proeft wordt “Nosing and Tasting”genoemd.

Lees meer...

Wijnproeverij Groningen

Wijn proeverij GroningenTijdens de wijnproeverij worden 6 verschillende wijnen aangeboden. Naast de geschiedenis en het productieproces, zal het proeven en ervaren van de smaken centraal staan.

Lees meer...

Openingstijden

Café Het Catshuys is alleen geopend op aanvraag. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.