Workshops in Groningen

Een workshop is een heel algemeen begrip, maar wordt door Van Dale vertaald als een gelegenheid waarbij men samen creatief aan het werk is. Dit is dan ook precies wat wij voor ogen hebben.

Het Catshuys biedt verschillende workshops in Groningen aan. Wanneer u op zoek bent naar een interactief uitje met collega’s, familie of vrienden bent u bij Het Catshuys aan het juiste adres.

Cocktail workshop Groningen

Cocktail workshop GroningenTijdens deze anderhalf uur durende workshop vertelt de cocktailshaker over de geschiedenis van de cocktail, de verschillende shaketechnieken en over de filosofie achter het maken van de perfecte cocktail.

Lees meer...

Pokerworkshop Groningen

Poker workshop GroningenTijdens de pokerworkshop worden alle regels van het populaire kaartspel uitgelegd. De meest gespeelde pokervariant is Texas Hold’em (No Limit), waarbij het de bedoeling is om met 7 kaarten een zo hoog mogelijke combinatie van 5 kaarten te maken.

Lees meer...

Openingstijden

Café Het Catshuys is alleen geopend op aanvraag. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.